Δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα

«Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπόρευση όλα αυτά τα χρόνια σε έναν ποιοτικό πολιτικό αγώνα για τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μου και στήριξαν την υποψηφιότητά μου. Δε θα ξεχάσω ποτέ τη συμβολή του καθενός από εσάς στην κοινή προσπάθεια να κάνουμε τη Λάρισα πρωτεργάτη στην εθνική ανάγκη για μεγάλες προοδευτικές αλλαγές στην οικονομία και τους θεσμούς. Να ενισχύσουμε τη διαφάνεια και τη λογοδοσία. Να ανακτήσει η πολιτική τη χαμένη της αξιοπιστία.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψήφιους για τον ποιοτικό προεκλογικό αγώνα που μας επέτρεψε να εξασφαλίσουμε έδρα στο νομό. Εύχομαι στη νεοεκλεγείσα Βουλευτή Ε. Λιακούλη δύναμη και επιτυχία στο έργο της, για το γενικό καλό.

Με αίσθημα ευθύνης, θα συνεχίσω να τιμώ τον ρόλο μου ως μέλος του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής και να είμαι παρών στους αγώνες της παράταξής μας για την προοδευτική πορεία της χώρας στον νέο πολιτικό κύκλο που διαμορφώνουν τα αποτελέσματα της 7ης Ιουλίου 2019».